Veletrh For Fishing 2023 je za dveřmi!

Rybáři mají tři svátky. Tím prvním je zahájení lovu na pstruhových revírech, druhým zahájení lovu dravců a ten třetí? Jednoznačně zahájení veletrhu For Fishing. Ptáte se proč?

Veletrh For Fishing je největší rybářskou událostí v česku. Každoročně na něm vystavuje své novinky a produkty více než 120 firem. Akce se koná v letňanském areálu PVA EXPO PRAHA, který se může pochlubit plochou 10 000m2.

Akce se koná od čtvrtka 16. února do neděle 19. února 2023, vždy od 10:00 do 18:00. Jen v neděli je otevřeno pouze do 16:00.

Veletrh nabídne tři výstavní haly, které zastoupí všechny rybolovné techniky. Na veletrhu budou tradiční firmy, ale i ty nové z Česka i zahraničí. Mapu veletrhu si můžete rozkliknout níže. Hala 2 bude univerzální a najdete v ni všechny rybolovné techniky. Hal 2D nabídne zaměření na feeder a plavanou. V hale 3 najdete vše týkající se kaprařiny. A v hale 5 se budete cítit jako ryba ve vodě, pokud vaše srdce tíhne k přívlači, muškaření a lodím.

Přednášky a známé tváře

Veletrh For Fishing 2023 vás neochudí ani o tradiční přednášky. Těšit se můžete na Jakuba Vágnera, Josefa Konopáska, Michala Janošíka, Davida Kolouška a Matěje Houška.

Ve stánku eshopu Parys.cz pak potkáte zahraniční hvězdu Ali Hamidi. A určitě si nenechte ujít ani autogramiádu Rudolfa Hrušínského ml., která proběhne v sobotu odpoledne na stánku ČRS – MO KLADRUBY – HANDICAPOVANÍ RYBÁŘI.

Vystavovatelé

Na veletrhu For Fishing 2023 se představí známé značky Mivardi, Karel Nikl, Mikbaits, DK FISHING (Saenger), Nash Tackle, TB Baits, Carp time – David Fořt, Chytil, Mastodont baits, Krmiva Hulín, Garmin, FT FISHING, Nástrahy.cz, Vipa s.r.o., Konopásek fishing, Bohemia-marine, Decasport, Starfishing, Maver, Patron-fishing, Fishing travel agency, ZERP a další.

Nováčci na veletrhu jsou Adventer & fishing s.r.o., Bushman, JSA fish, BadCarps, Tactics, Carpsonbaits, Boatmanboat, Middy.cz, Czech-boilies a Sarfix.cz.

Ze zahraničních firem zde budete moci najít firmy ze Slovenska (Moss.sk, Qantica, Hold Carp, RP STANO a Výroba boilies.sk), Polska (Harison), Maďarska (ENERGO FISH), Ukrajiny (FILIS FISHING), Litvy (ESMA), Norska (AUKAN FISKEFERIE AS, Betten Eiendom A/S a Sula Rorbuer AS) a Anglie (Wolf, One more cast a Nash tackle).

Bude i soutěž!

Každý návštěvník starší 18 let se může zúčastnit také soutěže. Ve hře je sonar LOWRANCE ELITE FS 9 se sondou ACTIVE IMAGING v hodnotě 35 239 Kč.
Lowrance Echolot Elite FS 9 se sondou Activeimaging 3v1 + baterie + nab�je?ka ZDARMA

Kde koupit vstupenky a zaparkovat?

Vstupenky si můžete koupit na webu https://vstupenky-pva.cz/for-fishing-2023 nebo na místě, kde ale budou vstupenky dražší. V předprodeji koupíte lístek za 180 korun, na místě pak za 240. Děti do 140cm a ZTP, ZTP/P mají vstup zdarma.

Parkovné u výstaviště vás vyjde na 200 Kč. Levněji zaparkujete u metra na parkovišti P+R.


 

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..