Začíná Black Friday v rybářských eshopech, kde se dá ušetřit?

Black Friday je každoroční nákupní svátek. Někteří prodejci jej zneužívají k pseudoslevám, u některých jsou ale slevy v tento svátek opravdové. Namísto jednodenního nakupování se ale u nás tradičně dělá delší dobu, někteří prodejci jej mají i víckrát do roka. Projel jsem české eshopy a zmapoval, které z nich Black Friday letos pořádají a u kterých se dá opravdu ušetřit.

Parys.cz – sleva 20 %

Nejštědřejší nabídku má eshop Parys.cz. Black Friday zde trvá od 20.11. do 27.11. a vztahuje se na všechny výrobky označené štítkem „Slevový kód“. Pokud na stránkách nemáte registraci, stačí v košíku použít kód BLACKFRIDAY. Pokud máte registraci, uvidíte automaticky všechny ceny po 20% slevě. K této slevě se nepřičítá věrnostní sleva, všichni mají jednotnou slevu 20 %.


Tropic Liberec – sleva 18 %

Tropic Liberec má slevu menší a omezenější, 15 % za slevový kód a 3 % za registraci. Celkem tedy 18 %. Slevový kód je BF18 a akce se nevztahuje na položky vyjmuté ze slevových kuponů, položky ve výprodejích a na akční zboží. Akce končí 21.11.

AZFishing

Celkem ranec jde ušetřit i na AZFishingu, kde mají různě vysoké slevy na různé produkty. Největší reálnou slevu (porovnával jsem podle heureky) jsem našel 35 %, což je super deal. Nicméně zde mají v akcích spíše doprodejové modely. Akce zde trvá do 29.11.


U Habakuka.cz

I u Habakuka mají skvělé slevy, nejvyšší reálná sleva, kterou jsem našel, byla 50 %, ale obvykle se zde pohybují kolem 15 – 30 %. Většina slev je zde ale jen naoko, podobně vysoké ceny na eshopu (porovnáno s archivem na googlu) měl eshop už delší dobu. Termín konání akce eshop neuvádí.

Rybina.cz

Black Friday jízdu zakončuje rybina.cz, kde jsem našel slevy i na některé produkty, které u jiných prodejců v akcích nejsou. Uvedené slevy odpovídají skutečnosti a u většiny akčních věcí se dá dostat i na polovinu ceny. Termín konání akce eshop neuvádí.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..