Akce pro členy ČRS: 40% sleva na oblečení Bushman!

Nestává se tak často, aby si pro nás ČRS přichystala nějakou akci. O to víc jsem byl překvapený, když jsem zjistil, že po celý tento měsíc lze získat 40 % slevu na eshopu Bushman.

Bushman je česká firma zaměřující se na outdoorové oblečení a vybavení. Jejich oblečení se pyšní velkou odolností, kvalitními přírodními materiály a dokonalým přístupem – pokud vám třeba oblečení nesedí, na značkové prodejně jej dokážou upravit (při nákupu nad 3 tisíce máte dokonce jednu krejčovskou úpravu zdarma).

Bushman vesta Pike stone M
Tuhle lehkou bavlněnou vestu jsem si oblíbil při vláčení.

Tahle akce mě moc potěšila, protože outdoorové věci od Bushmanu mám, používám a jsem s nimi spokojený. Teď navíc při obměně šatníku ušetřím. Oblečení od Bushmana není nejlevnější (za to ale vydrží mnohem víc než laciné oblečení z Číny), takže to potěší dvojnásob.

Jak 40% slevu získat?

40% sleva se týká veškerého nezlevněného zboží na bushman.cz. Každý člen ČRS má nárok na jeden slevový kód, ten nejde kombinovat s jiným. Pro získání kódu napište email s předmětem ČRS S23 na email bushman@mocrs.cz. Kód je možné využít do na Bushman.cz 31.5.2023.

bushman sleva

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..